Ezen a héten már egészen biztosan nem fogunk ennél viccesebb sztorit hallani. Egy szánalmas troll megtanulta, milyen az, amikor nem csak a szájkarate megy, hanem tényleg pofán verik. LOL.

A billentyűzethuszár polgári neve Kristopher Zylinski, és ilyet talált belehányni a Facebook virtuális terébe:

Komoly statisztikai szemlélet, és minden bizonnyal reprezentáns adat, ugye? Ezzel folytatta:

Zseni. Emiatt természetesen többen beleálltak, de ő tartotta magát a nyilvánvaló hülyeséghez. Még a Mcdojolife nevű Facebook-accounttal is belement a szájkaratéba, aztán amikor arra kérték, hogy tettekkel bizonyítsa az állításait, feladta a magas labdát.

Komoly feltételek, de a Mcdojolife felvette a kesztyűt. Ezer dolláros pénzdíjat ajánlott fel a nyertesnek, és vállalta az utazás és a szállás költségeit is, csak hogy láthassuk, mennyire kemény egy internetes troll, amikor nincs ott a monitor közte, és a fikázás tárgya között.

A kihívást egy amerikai ketrecharcos, Tara LaRosa vállalta, aminek az lett a vége, hogy Kristopher két egymást követő menetben is pillanatok alatt padlóra került.

Látni a nagy arcú szájhőst, ahogy kap a pofájára: megfizethetetlen. Vizuális élményért katt a lejátszásra!

Igazi teljesítmény lett volna elkenni ezt a nyilvánvaló blamát. Amikor először lekopogta a meccset, emberünk ennyivel kommentálta a dolgot:

Mégsem volt neki elég az egyszeri megszégyenülés, ragaszkodott hozzá, hogy ismét fussanak neki a dolognak, de a második menet sem volt eredményesebb az elsőnél.

Így vagy úgy, a nyilvános bocsánatkéréssel és a tévedés elismerésével trollunk a mai napig adós maradt, na de az internet népének e csoportjától nem is igazán lehet ilyesmit elvárni.

Örök hála a Mcdojolife csapatának ezért a remek kísérletért.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon