Egy kínai férfi sztriptízt rendelt a temetésére, amiről elég meredek videó is készült
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ezen a temetésen nem a zokogó feleség borult a koporsóra, hanem két feltüzelt sztripper. Kína, mi van veled már megint?

Az elhunytról csak annyit lehet tudni, hogy Jian Úrnak hívták - nyugodjon békében! - és hogy a végrendeletében nem a Jimmy-összest kérte a temetésére, hanem két sztriptíztáncosnőt, akik becsülettel le is tolták a bővérű búcsúztatót. A videó egyébként nem friss, hiszen az eset még tavaly történt, de valamiért az internet most megint a vállára kapta.

Íme a nem annyira könnyes búcsú egy gyászoló mobiltelefonjának kameráján keresztül:

A kínai kultuszminiszternek egyébként nagyon nem tetszenek a hasonló mutatványok. Az elmúlt években ugyanis a Távol-Keleten megszaporodtak a fentihez hasonló murik, melyeket általában rendőrségi eljárás követ. Persze annyira azért nem egyszerű a hatóságok dolga, hiszen a kegyeletsértés megállapítását kicsit megnehezíti az a tény, hogy a táncot maga az elhunyt rendelte a temetésre.

A szervezőket és az előadókat azért ebben az esetben megbírságolták, hátha elmegy a kedvük a hasonló előadásoktól, a minisztérium pedig a videónak az internetre történő kikerülését követően kijelentette, hogy folytatni fogja a harcot a jelenség visszaszorítása érdekében.

Szó mi szó, amikor felcsendül a Moves Like Jagger és a csajok elkezdenek a koporsón vonaglani, mi is fészkelődni kezdünk. Ez annyira morbid, hogy simán elmenne egy Lynch-film álomjelenetének.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.