Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hónap sztorija Franciaországból.

Hétfőn történt meg az a cudarság, hogy egy terhes nő a szülőcsatornáján keresztül csempészett be egy embert a toulouse-i O’Club nevű dizsibe. Hajnali 5:30 körül a kidobók értesítették a klub menedzserét, hogy egy nő a tánctéren fekszik, és szül. (Megpróbáltuk, de ezt sehogy nem lehet kevésbé röhejesen tálalni.)

A nő utólag azt mondta, hogy már nagyon unta az otthonülést, és környezetváltozásra volt szüksége. Ilyenkor a legtöbb ember elmegy sétálni, esetleg kocsiba ül és elvezet vidékre egy kicsit fűbenfeküdni. Ezzel szemben a sztori hősnője meg volt győződve arról, hogy a hard technóra vergődésnél nincs jobb antidepresszáns, ezért fogta magát, és meg sem állt az O'Club táncteréig.

Hisz mindenki tudja, hogy az ilyesmi egyébként híresen egészséges a gyerek fejlődésére nézve is.

Bocsánat, eszünk ágában sincs ismeretlenül felelőtlenséggel vádolni a boldog kismamát! Inkább közöljük tovább a tényeket.

A menedzser, bizonyos Marie-Helene elmondta, hogy már megindult a szülés, amikor a kétségbeesett kidobók megkeresték őt a hírrel.

Szegény szekusok egyébként borzasztóan be lehettek szarva. Gondolj csak bele! Mi sem egyszerűbb annál, mint úgy kivágni egy részegen kötekedő vendéget a klub előtti betonra, hogy kongjon a feje. Ellenben egy szülő nő egy olyan szitu, amire nem képeznek ki senkit a biztiőr egyetemen. Szóval biztosan volt egy kis pánik.

Szerencsére a helyzet magától megoldódott, a kismama egészséges gyermeknek adott életet – a nemére nem tér ki a fáma –, aminek annyira megörült a klub vezetése, hogy

Bár ettől a csecsemő egyelőre még biztosan nincs lenyűgözve, amint eléri a kamaszkort, tutira megköszöni majd anyucinak, hogy nem otthon ülve várta a magzatvíz elfolyását.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.