A walesi Cardigan egyik hentesüzletének tulajdonosa, Tom Samways nagyon nem értette, mi a fenének akarnak a vegánok olyan fogásokat benni, melyek húsételeket imitálnak. Fogta hát magát, és összehozott egy olyan terméket, ami húskészítmény létére zöldségnek álcázza magát.

Abban mondjuk mindenképp igazat kell adnunk Tomnak, hogy a répának kinéző fasírt semmivel sem furább, mint mondjuk a vegán csirkefalatkák, amire csak úgy csődülnek a vegánok a KFC-be.

Tom gasztroforradalma igazából viccnek indult, de annyira népszerű lett, hogy végül bekerült az állandó kínálatba.

A répafasírt darált sertéshúsból, olasz fűszerezéssel készül, a színét egy vékony narancsmáztól kapja, a szára pedig petrezselyemzöld, bár ez az étel legnyilvánvalóbb hozzávalója.

A vegánpukkasztó fasírtot a T Samways High Class Butchers nevű hentesüzletben kóstolhatod meg, ha Cardiganba vetne a jósors.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tíz remek film az „annyira szar, hogy az már jó” kategóriából

További cikkeink a témában