Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Arnold Schwarzenegger egy pillanatra elfelejt polkorrekt lenni a Twitteren és kis híján kitör a harmadik világháború. Szerencsére nem lett nagy baj, de egy pillanatra biztosan teleszaladt a gatyája néhány nyápic wannabe-rockernek.

Történt ugyanis, hogy a terminátor feltolt egy rendkívül eredeti, de pettyet sértő hasonlatot a Twitterre. Amikor a Kongresszus népszerűtlenebb, mint a herpesz és a Nickelback, 97 százalékukat mégis újraválasztják - írta, a Nickelback pedig simán beleállt a csörtébe.

A biztonság kedvéért először biztosították Arnoldot, hogy ők tulajdonképpen nagy rajongói, aztán bevittek egy mélyütést, melynek jogosságát az adott körlmények között nem lehetett elvitatni: emlékeztették Scwarzit a Batman & Robin című mozira, ami finoman szólva is hatalmas ocsmányság volt. Legyen szíves kihagyni minket a jövőbeli bölcsességeiből. Danke Shön Herr Kormányzó! - zárták a válaszcsapást, amit követhetett volna egy teljes pályás letámadás, de ehelyett a Arnold inkább igen bölcsen a békejobb mellett döntött.

A visszavonulót kicsit nehéz magyarítani, hiszen tele van szóviccekkel. Arnold kétszer is visszautal a Batman & Robinra, melyben ő a Mr. Fagy nevű főgonoszt alakította. Gyakorlatilag elismeri, hogy a csapnivaló film miatt ő sem makulátlan és azt javasolja, hogy jegeljék a konfliktust.

A Nickelback pedig mit is csinálhatott volna, mint elfogadta a békejobbot, így a világ is megmenekült. Fújd ki magad és pattints egy sört!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.