Nem túlzás azt állítani, hogy Kaylen Ward néhány nap alatt világsztár lett. Január 3-án jelentette be, hogy mindenkinek küldeni fog egy meztelen képet magáról, aki fényképpel bizonyítja, hogy legalább tíz dollárt átutalt egy olyan közhasznú szervezetnek, mely az ausztráliai erdőtüzek ellen küzd.

A kezdeményezésre szó szerint ráugrott a sajtó, így Kaylen egy nap alatt húszezer üzenetet kapott a világ minden tájáról.

Azt nem lehet elvitatni tőle, hogy nagyon jó érzékkel választott témát, hiszen jelenleg az egész világ aggódva figyeli az Ausztráliában tomboló természeti csapás pusztítását. Szakértők szerint a mai napig egymilliárd állat vesztette életét a nagy területen tomboló erdő- és bozóttüzek miatt, ami már egy akkora szám, hogy a hír azokhoz is eljutott, akiket pedig soha nem érdekelt az ilyesmi.

Ő viszont nagyjából mindenkit érdekelt

A szalagcímeket látva Kaylen tehát vagy úgy gondolta, hogy valamit most már neki is tennie kellene, vagy eszébe jutott, hogy itt a jó lehetőség egy kis hírnevet szerezni. Soha nem fogjuk megtudni, mi volt a valódi motiváció, de az eredményt látva ez igazából mindegy is, hiszen

Az infót mondjuk érdemes fenntartással kezelni, hiszen ezt egyelőre nem erősítette meg senki, de afelől semmi kétségünk, hogy a beérkező levelek elsöpörték Kaylen elektronikus postaládáját. Már egy nap alatt húszezer üzenetet kapott, vagyis rengetegen akartak segíteni a koalákon szerették volna megnézni, honnan nőttek ki Kaylen lábai, ő pedig egyáltalán nem szégyenlősködött a válaszlevelekhez csatolt képeken.

Fullba nyomta az erotikát

Már csak azért sem, mert egy ideje már csinál hasonlót. Radkaylen néven az OnlyFans.com nevű oldalon oszt meg a fizetős követőivel szexképeket és -videókat, melyek között szép számmal akad olyan is, amiken nem egyedül szerepel. (Némelyiken belóg valami a képbe... vagy Kaylenbe, ha érted mire gondolunk.) Miután a jótékonykodással híres lett, tele is lett a meztelen és többszereplős képeivel a Reddit, de később ezeket a topicokat a szolgáltató törölte.

A meztelenkedős kampánynak immár vége, de Kaylen indított egy GoFundMe-gyűjtést, melyen bárki ajánlhat fel bármekkora összeget Ausztrália megsegítésére, csak úgy, vagyis ezúttal csak azért a jóleső érzésért, hogy végre valami jót tett a világgal.

Aki továbbra is összekapcsolná a kellemest a kellemessel, vagyis nyálcsorgatás mellett szeretne jótékonykodni, annak továbbra is az OnlyFans nevű szájton kell keresnie a szőke bombázót. Kaylen ugyanis megállapodott a platformmal, hogy az itteni bevételeinek 20 százalékát az ausztráliai tüzek ellen harcoló szervezeteknek utalják át.

Mit is mondhatnánk még?

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon