Három nap alatt már majdnem 400 ezren tekintették meg azt a videót, amelyben egy ausztrál fickó épp kiszúrja az egyik boltból azt, amint valaki meg akarja fújni a verdáját.

A helyzet ugye nem túl kellemes, de Jimbo – aki történetesen egy népszerű ausztrál youtuber, a Gary the Goat csatorna üzemeltetője – hidegvérét és lazaságát megőrizve, amolyan Krokodil Dundee-módra közelebb lépkedett a járműhöz, majd ekkor vette észre, hogy egy Down-szindrómás srác ül a volán mögött.

Jimbo ahelyett, hogy felháborodva nekiesett volna a fiúnak, nyugodt maradt, majd kedvesen csevegni kezdett vele. Mint kiderült, az autóba tévedt fiú csak vezetni szeretett volna – életében először. A férfi odaadta neki a slusszkulcsot, hogy próbálja meg beindítani az autót, a srác viszont nem tudta, hova kell dugnia. A videó egyik fénypontja vitathatatlanul az, amikor a „merre van a lyuk?” kérdésre Jimbo azt válaszolja, hogy gyakran ő is ezt kérdi magától, de a lyuk mindig ott van.

Összességében elmondhatjuk, hogy a srácnak szerencséje volt, hogy egy megértő, türelmes, kedves alak kocsijába ült be kéretlenül, Jimbo pedig jelesre vizsgázott emberségből – ami nyilvánvalóan jót tett a Youtube-karrierjének is, de a hozzá hasonlóktól egyetlen megtekintést vagy feliratkozót sem érdemes sajnálni, ellenkezőleg. Jimbo, te egy fasza gyerek vagy, csak így tovább!

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon