Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Három nap alatt már majdnem 400 ezren tekintették meg azt a videót, amelyben egy ausztrál fickó épp kiszúrja az egyik boltból azt, amint valaki meg akarja fújni a verdáját.

A helyzet ugye nem túl kellemes, de Jimbo – aki történetesen egy népszerű ausztrál youtuber, a Gary the Goat csatorna üzemeltetője – hidegvérét és lazaságát megőrizve, amolyan Krokodil Dundee-módra közelebb lépkedett a járműhöz, majd ekkor vette észre, hogy egy Down-szindrómás srác ül a volán mögött.

Jimbo ahelyett, hogy felháborodva nekiesett volna a fiúnak, nyugodt maradt, majd kedvesen csevegni kezdett vele. Mint kiderült, az autóba tévedt fiú csak vezetni szeretett volna – életében először. A férfi odaadta neki a slusszkulcsot, hogy próbálja meg beindítani az autót, a srác viszont nem tudta, hova kell dugnia. A videó egyik fénypontja vitathatatlanul az, amikor a „merre van a lyuk?” kérdésre Jimbo azt válaszolja, hogy gyakran ő is ezt kérdi magától, de a lyuk mindig ott van.

Összességében elmondhatjuk, hogy a srácnak szerencséje volt, hogy egy megértő, türelmes, kedves alak kocsijába ült be kéretlenül, Jimbo pedig jelesre vizsgázott emberségből – ami nyilvánvalóan jót tett a Youtube-karrierjének is, de a hozzá hasonlóktól egyetlen megtekintést vagy feliratkozót sem érdemes sajnálni, ellenkezőleg. Jimbo, te egy fasza gyerek vagy, csak így tovább!

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.