Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Oscar nem csak a díjakról szól, hiszen ott van az a hosszú vörös szőnyeg is, ahol mindenki alaposan megmutathatja, milyen rucit rittyentett neki az aktuális sztárdivatmágus, kirakhatja a virgácsait, vagy – és ez most jelen esetben egy kicsit fontosabb – megszellőztetheti a legújabb menő tetkóját.

Így tett Emma Watson is, aki a női egyenjogúság élharcosaként természetesen teljes mellszélességgel tolja a #metoo-t és a Time's Up mozgalmat is, melyek ugyebár a nők szexuális zaklatása ellen jöttek létre, majd forrósodtak fel tavaly HW.u (Harvey Weinstein után).

Ő speciel annyira elkötelezett, hogy nem elégedett meg azzal, hogy a Golden Globe után megint erről szólt az egész díjátadó, fogta magát, és a karjára varratta, hogy Times Up.

Így:

Vagyis, kicsit közelebbről, így:

Az éles szemű nyelvtannácikra sem kellett sokat várni, a megjelenés után már attól volt hangos a Twitter, hogy Watson tetkójából kimaradt az aposztrof, így a Time's Up, azaz Time is Up, azaz lejárt az idő helyett a sztár karján a Times Up, azaz idők fel díszeleg. Aminek meg amúgy pont semmi értelme nincsen.

Emmának valószínűleg lesz még egy kanyarja a tetoválószalonban.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.