Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem szívesen emlékeztetünk bárkit is a Baljós árnyakra, mert minek régi sebeket feltépni (hé, emlékszel még Jar Jar Binks-re?), de azért el kell ismerni, hogy számtalan mélypontja mellett azért volt egy egész jó dolog is a Csillagok háborúja előzménytrilógiájának első részében, mégpedig a Podrace. Ezt magyarra nem sikerült átültetni, aminek valószínűleg az az oka, hogy a "kapszulaverseny" elég hülyén hangzott volna, szóval maradjunk a fogatversenynél.

Szóval Jar Jar mellett a másik fájó pont az életünkben, hogy fogatverseny a valóságban nincsen, de ennek a kanadai extrém sportolónak azért eléggé sikerült megközelítenie azt a szintet, ami akár egy filmbe is elmenne.

Igaz, ő nem hatalmas sugárhajtóművekkel felszerelt taligát használt, hanem siklóernyőt, de a fejkamerával készült videót nézve mégis olyan érzésünk támadt, hogy akár a Tatooine-on is száguldozhatna. Annak azért örülünk, hogy nem merítettek többet a Csillagok háborújából, mert ha mondjuk nyolcan hasítanának egymás mellett izomból rugdosva a mellettük haladót, annak biztosan nem lenne túl szép vége.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.