Ha követed a napi híreket, akkor tudhatod, hogy Észak-Korea és az USA (vagy inkább az egész nyugati világ) között egyre feszültebb a viszony. Nem akarjuk elbagatellizálni a szitut, de azért ezen nehéz lesz nem röhögni.

Az nem újdonság, hogy már egy ideje megy a globális farokméregetés, ahogy az sem, hogy az észak-koreai rezsim tetején ücsörgő Kim Dzsongun az állami médián keresztül üzenget Donald Trumpnak. Tévedés ne essék, a lassan atomnagyhatalommá váló ország valós fenyegetés, de azért az egyre-másra érkező propagandavideóik között akad néhány egészen mulatságos példány.

Ez a legutóbbi például egyenesen frenetikus.

A DPRK Today által közzétett videó célja ez esetben is ugyanaz lenne, mint a többié: hangsúlyozni azt, mennyire erős Észak-Korea és ezzel megrémiszteni mindenkit a nyugati világban.

Persze, megint jut idő a pusztítás képeire is, de ami igazán pusztító, az az a koreográfia, amit a katonának öltözött táncosok a kőkemény diszkózenének álcázott indulóra tolnak. A beállások egyértelműen a Szombat esti láz című Travolta-klasszikust idézik, és amikor belengenek a csípők, te is tutira el fogsz gondolkodni, hogy most akkor a félelemtől beszarni, vagy inkább a röhögéstől a földön fetrengeni érdemes.

Nekünk azonnal az jutott eszünkbe, hogy Trump lehetne végre igazi tökös gyerek, és Twitteres keménykedés helyett inkább felhívhatná Dzsongunt azzal, hogy hagyják ezt az atomháborúskodást a francba, és inkább táncolják le a feszkót.

Mindenkinek jobb lenne.

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder