Ez a fitnessmodell bevallotta, mivel turbózza fel a proteinshake-ét és te nem akarod utána csinálni

Tracy Kiss az Instagram-adatlapján úgy mutatkozik be, mint személyi edző, blogger, vlogger, tévés személyiség, vega, két gyerek anyja, modell, és social influencer, vagyis szabad fordításban közösségimédia-személyiség.

A csaj egyébként elég szépen szét van varrva...

...és durván tolja az önpromót...

(azaz: Tetovált, művelt, súlyzózik és főzni is tud? Atyaég!)

... ráadásul anno azzal lett ismert, hogy rendszeresen ondóval puhítja az arcbőrét...

... ez így együtt pedig kicsit már sok nekünk. Tracy a profilján minden képére felsütötte a privát szájtja elérhetőségét és a posztjai nagy részében arról értekezik, mekkora hős is ő tulajdonképpen, ami szintén nem túl szimpi, ezért nem valószínű, hogy mostanában megtesszük a nap nőjének.

Amikor néhány hónapja robbant a gecigránát (khm, bocsánat!), akkor Tracy a Vice-nak adott interjújában elmondta, hogy az egyik barátja szolgáltatja neki a cuccot. Mondott amúgy még ilyeneket is:

De ez még mind kismiska ahhoz képest, amivel ezután sokkolta a követőit. Tracy ugyanis nem csak a szemkörüli ráncok ellen használja a spermát, de meg is eszi... és teszi ezt minden nap legalább egyszer. A cuccot gyümölcsökre, magokra önti, vagy mandulatejjel kutyulja össze, de magában is megissza, ha úgy hozza kedve. Ezzel kapcsolatban még azt is elmondta, hogy attól függően, hogy a haver mit evett aznap, egészen finom íze is lehet a fehérjének.

Na és akkor most álljunk meg egy percre és gondolkozzunk el azon, hogy ez a barát, aki ellátja Tracyt, mégis mennyit szórakozhat otthon a kishaverral?! Mert ha mindez igaz, akkor a csávó prosztatája valami félelmetesen nagyipari teljesítménnyel üzemelhet. (Kettes lehetőség: a sztori tényleg kamu. Hármas lehetőség: Tracy részére nem csak egy, hanem legalább hét ember termeli a termelnivalót.)

Így vagy úgy, az nagyjából biztosnak látszik, hogy a diéta beválik.

Mondjuk ez a táplálkozási tipp még így, a fényképes bizonyíték után is túl meredek ahhoz, hogy bevállaljuk egy-két plusz centiért bicepsztájékon.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon