Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi történik, ha leraksz egy szőlőszemet az asztalra, aztán oldalról megpróbálod elvágni egy késsel? Elgurul, ugye? Hát ennél damaszkuszi pengénél nem.

Az alábbi videókat az Iron to Adamant nevű felhasználó töltötte fel Instagramra, akinek nem csak rohadtul éles kése, de elég éles öniróniája is van, az egyik ilyen videóhoz például azt posztolta, hogy "Én vagyok az Usain Boltja azoknak a srácoknak, akiknek sokkal élénkebb szociális életet kéne élniük" (ha nem érted, lefordítjuk: a gyerek egy igazi nörd).

Grape testing with one of the new ZA-18 petty knives.

145 Likes, 21 Comments - Iron to Adamant (@irontoadamant) on Instagram: "Grape testing with one of the new ZA-18 petty knives. Much to my dismay, my last grape video went..."

I AM THE USAIN BOLT OF DUDES WHO NEED A MORE ACTIVE SOCIAL LIFE #chasetheghost

231 Likes, 34 Comments - Iron to Adamant (@irontoadamant) on Instagram: "I AM THE USAIN BOLT OF DUDES WHO NEED A MORE ACTIVE SOCIAL LIFE #chasetheghost"

Apparently this is what the knife nerds are into these days. 🙄

148 Likes, 28 Comments - Iron to Adamant (@irontoadamant) on Instagram: "Apparently this is what the knife nerds are into these days. 🙄"

A videók megtekintése után nekünk úgy tűnik, hogy ő inkább a késélezés Usain Boltja, de nem akarunk vitatkozni egy olyan valakivel, akinek ilyen pengék sorakoznak a konyhaszekrényében.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.