Ez a srác mindössze négy hónap edzés után ketrecharcmeccset bunyózott

A Buzzfeed egyik munkatársa nulláról indulva, négy hónap edzéssel a háta mögött MMA-meccset bunyózott.

Aria Inthavong tipikusan az a srác, akire azt mondják: jól nevelt, rendes, még a légynek sem tudna ártani. A kollégái is ezt gondolták, és finoman szólva is szkeptikusak voltak, amikor Aria úgy döntött, egy dokumentumfilm miatt megpróbál négy hónap alatt felkészülni egy MMA-meccsre.

Külön MMA-edzője volt, egy másik szakember az erőnlétével foglalkozott, pszichológushoz járt és természetesen az étkezésére is külön specialista figyelt. Nulla küzdősport-tapasztalattal kezdte meg a felkészülést, és nyilván nem vált négy hónap alatt profi küzdősportolóvá, de azért látható fejlődésen ment át.

Értelemszerűen a film egyik legérdekesebb része maga a bunyó, Aria ellenfele egy korábbi katona volt, aki szintén nem számított profinak, de már volt MMA-meccse.

Egyelőre nem spoilerezek (majd a cikk végén), a bunyó 25:55-től kezdődik, de érdemes megnézni az egész videót – minimális angoltudás szükséges:

Spoiler:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(Aria végül egy fojtással kikapott, de összességében büszke lehet magára. Bátran harcolt, az elején rögtön kezdeményezett, de természetesen kijött, hogy ellenfele képzettebb, erősebb. Viszont mindent megtett, nem adta fel a bunyót, vagyis tőlünk jár neki egy nagy pacsi.)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon