Ezt a modellt beperelték másfél millió dollárra, mert felizgatott egy kutyát

Az Insta-modellek nem arról híresek, hogy különösebben bonyolult lenne az életük, de Deyana Mounira most olyan megalázó szituba keveredett, hogy jelenleg valószínűleg nem sokan irigykednek rá.

Történt ugyanis, hogy a hölgyet néhány hete egy Tony Toutouni nevű milliomos és üzletember elhívta magához egy fotózásra, ami a legutóbbi infók szerint nem sikerült valami jól. Bár a felek egymásnak gyökeresen ellentmondó nyilatkozatokat tettek, az az egy biztos, hogy közvetlenül az eset után Deyana ilyen képeket osztott meg a fotózásról:

📧Deyanamounira90@gmail.com (@deyana_mounira) által megosztott bejegyzés,

📧Deyanamounira90@gmail.com (@deyana_mounira) által megosztott bejegyzés,

Szóval egy kívülállónak nem igazán tűnhetett fel semmi rendkívüli, de aztán két napja Deyana ismét visszatért a történethez, és ezúttal kerekperec elmesélte, hogy ő bizony egy elég csúnya zaklatás áldozata lett.

A videót eredeti hanggal osztotta meg ismét, és tisztán hallatszik, hogy egy férfi azt ordibálja a kutyának, hogy tegye magáévá a modellt, aztán jól letolja Deyanát, amiért elcseszte a jól indult légyottot.

A few weeks ago, I was asked to model for a shoot at a house by a professional photographer. By the time I got there, Tony insisted on taking my photos instead. His skills consisted of him taking photos of me with his phone, specifically of my boobs & butt. During this entire amateur shoot with Tony, I was very uncomfortable bc Tony was harassing me, verbally & sexually. He forcibly grabbed me inappropriately & tried to get me into his room several times as I walked around and he continued to do so even after I repeatedly told him to stop. He provoked his dog to hump me & told me to allow it. This video has Tony’s voice telling me to allow his dog to take these actions and says, “let him do it, “fuck her” & “I almost had it, go back...just stand there and let him sniff your butt.” I felt vulnerable in this situation & tried to get myself out of this environment as best as I could because I genuinely feared for my own safety and well-being. Before I attempted to leave, I asked for the photos taken of me, he refused to send me the photos or videos & didn’t provide any reason as to why. I ultimately was able to get video clips of myself, but after I had to act calm even though I wanted to escape the situation. In fear of Tony showing these humiliating videos to his friends & the public in general, I posted the video of myself & the dog as a comedy video on my own IG page to try to redeem myself because the video of me is completely mortifying. Tony later posted the same video of me on his IG page, but the difference in the two videos is that he will never post the original videos because he is the one recording me with his voice in the background. Tony has forced my hand by further publicly defaming my reputation on TMZ. I want the entertainment industry & the public in general to be aware of people like Tony who want to use you in every way they can including but not limited to sexual and inappropriate acts. No one should be subjected to this treatment in any industry. I sincerely hope that the public take note of this situation and understand that I seek to expose predators like him. Thank you to all my friends and fans for your continuous love and support.💕

📧Deyanamounira90@gmail.com (@deyana_mounira) által megosztott bejegyzés,

A videó mellett a modell azt is elmeséli, hogy bár a felkérésben profi fotós közreműködése szerepelt, a fotózás végül nem állt másból, mint hogy Toutouni a fenekét és a mellét fényképezte, fogdosta, verbálisan zaklatta, fenyegetően lépett fel vele szemben, és a nap csúcspontjaként közösülésre biztatta a kutyájával. A korábbi képmegosztásokat azzal magyarázta, hogy hiába kérte Toutounit az elkészült képek átadására, ezeket ő megtagadta tőle, ezért attól tartva, hogy az üzletember megalázó kontextusban teszi közzé az anyagot, inkább ő maga tett így, egyfajta erőltetetten vicces hangnemet használva, hogy tompítsa az események hatását.

Válaszul erre az egészre Toutouni előállt egy másfél milliós követeléssel, amiért a modell az engedélye nélkül posztolta a felvételeket, őt, illetve kutyáját, Hefet rossz színben feltüntetve, illetve amiért felizgatta az állatot. (Igen, a miafranc? kérdés teljesen jogos.)

A férfi követelésének jogcíme csalás és érzelmi szorongás okozása, és azt magad is el tudod dönteni, mennyire elegáns lépés ez az üzletember részéről. Toutouni egyébként nightclubokat üzemeltet Los Angelesben, és a fenti sztoritól eltekintve is roppantul szimpatikus figura.

Az üzletember jogi képviselőjének védekezése egyébként borzasztóan tipikus: "Ha a hölgy tényleg kényelmetlenül érezte magát Hef vagy az ügyfelem viselkedése miatt, miért mosolyog és nevetgél a videón? Miért maradt órákig azután is, hogy vége lett a fotózásnak?"

Nos, a miértek tekintetében mindenki kialakíthatja a neveltetésének és szociális érzékenységének megfelelő álláspontját, de azt nem igazán lenne okos dolog tagadni, hogy a Deyana által posztolt videó, és különösen a háttérben hallható férfi viselkedése mindentől függetlenül igen beszédes.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon