Na most vagy az amerikai Southwest Airlines a világ egyik legprűdebb légitársasága, vagy az USA-ban túlpörgött az exhibicionizmus. Valamelyik a kettő közül.

A Southwest ugyanis rövid időn belül kétszer is azzal került be a hírekbe, hogy szerintük ledérül öltözködő hölgyek beszállását akarták megakadályozni a repülőgépeikre.

Az első még októberben történt...

...most pedig egy Playboy-modellnek, bizonyos Eve J Marie-nek gyűlt meg a baja a dress code-dal. Először mutatunk néhány képet Eve-ről, csak hogy el tudd helyezni őt a koordinátarendszerben:

Szóval ezek után már elhiheted, hogy Eve-nek és a Southwest alkalmazottainak egészen más elképzelésük lehet arról, mi számít merésznek. Az ominózus esetnél a hölgy egy párducmintás felsőt viselt, ami annyira kiverte a biztosítékot a beszállást levezénylő személyzetnél, hogy majdnem megtagadták tőle a beszállást. Eve Tulsába utazott volna, és ha nem tud felszállni a gépre, Dallasban kellett volna eltöltenie néhány órát, amíg át nem foglalnak neki egy másik járatra.

Végül egy légiutaskísérő adott neki egy southwestes pulcsit, amivel el kellett takarnia magát, és így lenyugodtak a kedélyek.

A helytelen maszkviselés miatt már biztos nem mertek rászólni

Eve természetesen nagyon fel van háborodva. A panaszkodó emailjére kapott ugyan egy száz dolláros utalványt a légitársaságtól, de állítása szerint ezt nem fogja annyiban hagyni. Azt mondja, hogy megalázták, és ezt a vele lévő gyermekének is végig kellett néznie.

Arról nem szól a fáma, hogy a picur látta-e már anyucit az Instagramon.

(via)

És ezt olvastad már?
Világbajnok, ahogy a norvég táj szépsége találkozik a focival