Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az egyik rendőrjárőr Lettországban arra lett figyelmes, amint egy tanítónő átszalad az úttesten, mintegy harminc gyermekkel – gyalogosátkelő pedig nem volt a közelben.

A manőver egymagunkban is veszélyes, így viszont, hogy kiskorúak is érintettek voltak – méghozzá ennyien –, az egyik legfelelőtlenebb dolog, amelyet e percben el tudunk képzelni:

Még akkor is, ha az iskolából jöttek kifelé, és a hatóságoknak valóban felróható az, hogy miért nem voltak képesek kijelölt gyalogosátkelőhelyet biztosítani az iskolához közel, hogy az ezekhez hasonló veszélyes szituációkat megelőzhessék.

A rendőrjárőr miután végignézte „az akciót”, megállította a nőt, majd tudatta vele, hogy súlyos közlekedési szabálysértést vétett, amellyel veszélyeztette a gyermekek épségét. A tanítónő figyelmeztetést kapott, de a rendőrség szerint nem ismerte el a jogsértést, hanem helyette szarkasztikus megjegyzéseket tett és valótlan dolgokat állított. A szülők reakcióira azért igazán kíváncsiak lennénk. Vajon a tanítónő őket is megpróbálná meggyőzni arról, hogy az egész végül is teljesen rendben volt?

(forrás: Reddit)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.