Te kiszúrnál az utcán egy félmeztelenül sétálgató modellt?

A Daily Mail elvégezte a kísérletet, amire alighanem az egész emberiség tudni akarta már a választ. Vajon hány ember veszi észre a félmeztelenül sétálgató modellt az utcán, akinek pucér felsőtestét csupán zöld festék takarja?

Ha a választ rövidre akarnánk zárni, akkor elég lenne annyit mondani, hogy elég sokan. Pedig egy testfestésben profinak számító művész két óra hosszáig bíbelődött, hogy a bátor modell, Kelly Klein testére valami meggyőző felsőt varázsoljon zöld festékből.

Miután elkészült a kamuruha, indulhatott a séta London utcáin, hogy kiderüljön, hányan szúrják ki a turpisságot. Az tuti, hogy ezúttal többeknek tűnt fel a hiányos öltözete, mint amikor korábban a farmerjét festették rá - merthogy ilyen is volt. Kevesebb mint 10 perc alatt, legalább 19 idegen bámulta meg Kelly kebleit zöld felsőjét.

Ha a videó nem lenne elég, Kelly Klein természetesen Instagram-oldallal is rendelkezik, ahol igen látványos képek találhatóak róla. Csak példálózó jelleggel, megmutatunk most párat közülük.

(Forrás: Daily Mail; Instagram)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon