Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Alig ült el a por Ferenc pápa lájkja után, ami egy brazil modell seggvillantós képén landolt, most megint megtörtént a baj.

Legutóbb kiderült, hogy a pápa Instagram-fiókját egy egész csapat kezeli, szóval a Szentatyának igazából semmi köze nem volt az egészhez – a lelki békénk érdekében fogjuk fel így a dolgot –, de a Vatikán kommunikációja sem volt épp a helyzet magaslatán. Ahelyett, hogy egy közleményben elismerték volna, hogy egy hitbuzgó social media managerük nyomott véletlenül félre valamit, az Instagramtól követeltek magyarázatot a történtekre.

Szóval nem volt ez egy sikersztori, de ugyanúgy, ahogy a szenzációkkal szokás, néhány nap után ez is elkezdett a feledés homályába süllyedni.

Az, hogy egy Margot Foxx nevű modell a Twitteren megosztott egy képernyőképet az egyik, Instagramon közzétett képéről, mely alatt szerényen ott pislog Ferenc pápa hivatalos fiókjának lájkja.

A Vatikán erre még nem reagált, de mi azért megosztanánk veled az egyik sanda gyanúnkat: szerintünk ezúttal simán benne van a pakliban, hogy a pápa Insta-oldalának ehhez az egészhez most tényleg semmi köze, csak Margot – látva, mekkora figyelmet kapott az előző történet női főszereplője –

Ha esetleg kiderülne, hogy ez tényleg csak egy figyelemre éhes Insta- és Onlyfans-modell gátlástalan médiahackje, egyáltalán nem leszünk meglepve. Már csak azért sem, mert jelenleg az illető direkt ezzel a sztorival reklámozza magát:

Margot egyébként nem egy kifonomult lélek. A Twitteren érdemes szétnézni, ha kíváncsi vagy, melyik polcra kell őt pakolni.

(via, főkép: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.