Az Instagram tele van tökéletes külsejű emberi lényekkel, vagy legalábbis az egyszeri nézelődő simán így érezheti, amikor elkezdi böngészni a legnépszerűbb képmegosztó alkalmazást. Az instapopsi, azaz a tökéletesen kerek, hatalmas és kemény női fenék nekünk, férfiaknak különösen kedves, még akkor is, ha a jelek szerint a legtöbb esetben ez csak illúzió.

Ez a hölgyeknek lehet jó hír, hiszen ami a mi látóidegeinket kényezteti, a lányok önérzetére nézve elég nagy csapás lehet. Sokan ugyanis hiába járnak el kondizni, hiába gyilkolják szét magukat lábnapon, soha nem fognak olyan tényezőkkel rendelkezni a hátsó fertályon, mint a leghíresebb instás fitnessbloggerek. (Mint például a fenti képen látható Jen Selter, aki konkrétan a fenekéből él.)

Most egy Anna Victoria nevű blogger elhatározta, hogy tisztít egy kicsit az összképen. Saját bevallása szerint őt a genetika gátolja meg abban, hogy körzővel rajzolt popsit villanthasson, de simán el tudja adni, hogy mégis.

Ezt még egy képpel is alátámasztotta:

Anna Victoria (@annavictoria) által megosztott bejegyzés,

Az instapopsi a legtöbb esetben szerinte nem más, mint pucsítás, pipiskedés, magasderekú leggings és trükkös szögek okos kombinációja. Victoria egyébként nem most először leplezi le az Instagram talmi csillogását, ő kifejezetten figyel arra, hogy a valóság talaján mozogva lássa el tartalommal a követőit.

Az embereknek mindig lesz véleményük a testedről, és néha ez fájni fog. Mégis, ahogy egy nagyon bölcs nő mondta egyszer: "Lehetsz te a legfrissebb, legzamatosabb barack a világon, mindig lesznek olyanok, akik nem szeretik a barackot."

És ezt olvastad már?
Ilyen fasza kontrollert még tuti nem láttál