Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A színésznő és (inkább ma már) életmódceleb Párizsba repült a napokban, mely alkalomból egy olyan képet posztolt az Instagramra, hogy aki látta a Fertőzés című mozit, biztosan vakarja majd a fejét tőle.

Ez a film egyébként a mai napig a legélethűbb olyan alkotás, mely egy halálos világjárvány következményeit mutatja be. Hiába volt tele sztárokkal, a bemutatása évében csak szolid siker volt, és csak mostanában, a koronavírus kitörése idején lett belőle ismét sláger.

A filmben Gwyneth Paltrow azt a beteget játssza, aki Amerikába viszi a fertőzést. A karakter halála igen sokkoló, ráadásul még a boncolására is ellátogat a kamera, ezért Paltrow, a film, illetve a koronavírus egy mondatban emlegetése már alapból rossz érzéseket okozhat azoknak, akik látták az alkotást.

Erre tett még egy lapáttal a színésznő, aki ezt a képet töltötte fel a képmegosztó alkalmazásra a párizsi gép indulása előtt:

A szöveg sem kevésbé nyugtalanító:

Bár egészségügyi tanácsokat nehezen fogadunk el egy olyan celebtől, akinek Goop nevű cége rendszeresen reklámoz olyan homeopátiás gyógyászati segédeszközöket, melyek jótékony hatása egyáltalán nem bizonyított, a gyakori kézmosásra vonatkozó tanácsát speciel érdemes megfogadni.

A körítés azonban minimum ízléstelen.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.