Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Gyíkember hívők, "soha nem volt holdra szállás"-fanatikusok, jöjjetek, mert végre bizonyítékunk van rá, hogy a világon tényleg mindenki magyar, csak a háttérhatalom megpróbálja eltitkolni előlünk.

Történt, hogy Harrison Ford nemrég Jimmy Fallon The Tonight Showjában marhult egy sort, hogy az új Csillagok Háborúját reklámozza. A J. J. Abrams nevével való viccelődés közben viszont annyira belejöttek a hülyéskedésbe, hogy Ford egy pillanatra megfeledkezett róla, hogy ő angolul beszél, és egy szót sem tud magyarul, így Fallon egyik kijelentésére magyarul kérdezett vissza: "Igen?" (Az elszólás 1:03-nál hallható).

Fallon mintha észre sem vette volna a mindent leleplező bakit, azonnal angolul válaszolt rá, hogy "yes", majd folytatták a műsort, mintha mi sem történt volna. Ugye emlékszünk még rá, amikor a Szárnyas fejvadászban a Ford által alakított Deckardot szintén magyarul faggatták?

Véletlen? Aligha.

A négyperces videót egyébként azoknak is érdemes végignézniük, akik nem kíváncsiak Az Igazságra, mert szenzációs, amit a két pali leművel, főleg az a rész, amikor Ford egy Han Solo-bábu segítségével demonstrálja, hogyan sérült meg a Csillagok háborúja forgatása közben.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.