Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Fogta magát, és levelet írt a világcég legnagyobb emberének.

"Kedves Google főnök! A nevem Chloe, és amikor nagyobb leszek, szeretnék egy munkát a Google-nál. Csokigyárban is szeretnék majd dolgozni és úszni az olimpián. Szombaton és kedden szoktam úszni. Apukám azt mondta, hogy a Google-nál babzsákokon ülhetek, csúszdázhatok és gokartozhatok is. Szeretem a számítógépeket is, és van egy tabletem, amin játszani is szoktam. Apukám adott egy játékot, amiben egy robotot kell mozgatni le és fel négyzetekbe. Azt mondta, hogy ezzel tanulhatok a számítógépekről. Apukám azt is mondta, hogy egy nap majd venni fog nekem egy számítógépet is. Én hét éves vagyok, és a tanáraim mindig azt mondják az anyukámnak és az apukámnak, hogy nagyon ügyes vagyok az iskolában, és hogy szépen írok és olvasok és jól számolok. Apukám azt mondta, hogy ha továbbra is ügyes leszek az iskolában, akkor egy nap tényleg dolgozhatok majd a Google-nál. A testvérem, Hollie szintén nagyon okos, de ő a babákat szereti öltöztetni, mert még csak öt éves. Apukám azt mondta, hogy jelentkezzek a Google-hoz, mert csak így lehet ott munkát kapni. Én nem igazán tudom, hogy milyen a jelentkezés, de ő azt mondta, hogy egyelőre egy levél is jó lesz. Köszönöm, hogy elolvasta a levelemet! Eddig még csak egyszer írtam levelet, de azt a Télapónak küldtem. Viszont látásra, Chloe Bridgewater, 7 éves"

A levelet a minden bizonnyal örömkönnyekkel küszködő édesapa adta föl postán, az agyát pedig akkor dobta el, amikor megérkezett a válasz, amit maga Sunder Pichai, a Google vezére írt alá.

"Kedves Chloe! Nagyon köszönöm a leveled! Örülök neki, hogy szereted a számítógépeket és a robotokat, és remélem, hogy továbbra is érdekelni fog a technológia. Úgy gondolom, ha keményen dolgozol és követed az álmaidat, bármit elérhetsz, amit szeretnél, legyen az egy munka a Google-nál, vagy úszás az olimpián. Alig várom, hogy kézhez kapjan a jelentkezésed, miután befejezted az iskolát! :) A legjobbakat kívánom neked és az egész családodnak. Sundar Pichai, CEO"

Mi simán elolvadtunk, így azon sem csodálkozunk, hogy a történet hatalmasat futott a Twitteren, miután Chloe édesapja közzé tette a nem mindennapi levelezést.

Itt egy kép Chloeról és az apukájáról. Úgy nézd ezt a képet, hogy talán egy jövőbeli Google alkalmazottat látsz rajta!

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.