Ha azt mondjuk, Arató András, valószínűleg csak vakarod a füled tövét, de ha azt mondjuk, Hide The Pain Harold, akkor már jó eséllyel tudod, kiről van szó.

Kis hazánk gyermeke egy stockfotó-sorozatnak köszönheti a világhírt, vagyis egészen pontosan az arcszerkezetének, András ugyanis pont úgy mosolyog, mintha – ne kerteljünk! – egy állófogadáson kellene jópofiznia, miközben egy hatalmas, hascsikarós finggal küzd odalent.

Emiatt emberünket az internet népe pajzsra is emelte, és már hosszú évek óta az ő képét szedik elő illusztrációnak, ha azt kell érzékeltetni, hogy köszi, kurvára örülök, bazmeg!

Haroldot nem rég meg is hívták a TED nevű előadássorozat egyik kijevi rendezvényére, ahol elmondta, milyen érzés volt arra felébredni, hogy mémsztár lett belőle. Az előadást angolul nyomta le, ezért kell hozzá némi nyelvtudás, de érdemes venni a fáradtságot, ugyanis az egész meglepően szórakoztató. A pikantériája pedig az, hogy jelenleg arányaiban ez a legkedveltebb TED-videó, ugyanis 1,6 millió megtekintést követően a 121 ezer lájkjára mindössze 740 dislike jut.

Pro tipp: a komment szekciót se hagyjátok ki!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon