Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tízes skálán mennyire csinálnál magad alá, ha a te gyereked mondana ilyeneket?

Az internet népe elkezdte összegyűjteni, milyen hátborzongató, rémálomba illő dolgokat tudnak mondani vagy csinálni gyerekek, mi pedig kimazsoláztuk a szerintünk leglibabőrösebbeket.

„Még anno az öcsém folyton a „másik nagyszüleiről” beszélt, akik egy öreg, kék házban laktak. Miután sokszor mondtuk neki, hogy hagyja abba ezt a hülyeséget, azt mondta, el tud vinni oda. Úgyhogy gondoltunk egyet, vigyen el… A kis öt éves meg 45 percen keresztül folyamatosan mondta az útirányokat, míg végül megérkeztünk 4-5 várossal arrébb egy elhagyatott, kék ház elé, ahol egyikünk sem járt soha életében.”

„Kétéves fiammal sétáltunk a temető mellett, mikor megállított: Anya, ki az a piros kabátos bácsi a kőháznál? És a mauzóleumra mutatott. Senki nem volt ott. Erre ő: Integet! És elkezdett integetni, majd azt mondta: Idejön hozzánk!

„Hétéves fiammal sétálunk az erdőben. Síri csend. A fiam egyszer csak a semmiből megszólal: Az erdő véráldozatot követel.”

„Ovis csoportot felügyeltem, mikor az egyik kislány odajött és rábökött a hasamra: Egy pici baba van benne! Egy pici baba van ott! Még hat hetes voltam és senkinek sem mondtam el, hogy terhes vagyok.”

„Ez nem ijesztő… inkább furcsa és nagyon szép. Egy olyan kislányt tanítottam, aki süket volt, azután behelyeztek egy implantátumot, amitől hallani kezdett – és nagyon változatosan asszociált a hangokra. Például azt mondta, hogy a Napnak kabóca-hangja van.”

„-Mind meghalunk.

- Igen drágám, tudod ez az élet-

- Te holnap fogsz meghalni.”

„A fiam nem egyszer beszélt a „férfiról” a régi házunkban, aki „úgy néz ki, mint apu, de nem apu” és a folyosón áll a sötétben. Aztán hónapokig nem mondott semmit, majd egyszer csak halálra vált arccal a plafonra néz: A férfi visszajött.”

„Kétéves lányommal sétáltunk egy szakadék közelében. Megállt és egy percig csak szomorúan nézett előre. Aztán azt mondta: Itt haltam meg.”

„Öt éves fiú megkérdezte tőlem: Feleségül vehetlek?

Mire én: Van barátom.

A fiú egy másodpercre elgondolkozik, majd: És ha meghalna?”

Köszönjük gyerekek, jóéjszakát felnőttek!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.