Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 35 éves iráni-kanadai Soraya Doolbaz néhány éve egy ismeretlen sráccal chatelt, amikor az illető hirtelen küldött neki egy kéretlen pöcsös képet.

Míg egy átlagos lelkületű lány hasonló helyzetben gyorsan blokkolja a srácot - vagy kivételes esetben megadja a címét -, Soraya napokig emésztette az élményt, majd felvette a Doolbaz művésznevet (ami farszi nyelven azt jelenti, "pöcsökkel játszani") és beindította a farokbizniszt. Állítása szerint először csak meg akarta nevettetni az embereket, de ma már az egész elfoglaltságra inkább egyfajta küldetésként tekint. Ő azt mondja, hogy a végső célja rehabilitálni a péniszt a modern kultúrában.

A farok hanyatlása szerinte akkor kezdődött, amikor az emberek elkezdték Dávid péniszét falevelek mögé dugdosni. Szerinte az nem okés, hogy a popkultúra másról sem szól, mint csöcsökről és női seggekről, szegény pénisz pedig folyton - izé - el van dugva valahova. Soraya szerint itt az ideje, hogy kilógassuk a bránert.

Persze ha csak simán lefényképezné a vállalkozó kedvű hímek szaporító szerveit, csak az igazi kultúrsznobok hinnék el neki, hogy ez művészet, épp ezért ő egy kicsit továbbment és különböző göncöket húzott a modellekre. Íme egy kis ízelítő a munkáiból.

Az, hogy a vállalkozás végül sikeres lett, enyhe kifejezés. Soraya munkáiért egymás után kilincselnek a galériák és hamarosan beszáll a tech bizniszbe is egy olyan applikációval, mellyel különböző filterekkel és matricákkal pimpelheted fel a saját brédről készült képeket, mielőtt elküldöd őket valami random csajnak Viberen.

Ebben a videóban megnézheted a művésznőt munka közben.

Soraya egyébként elsősorban olyan férfiakkal dolgozik, akiket a fotózásra hajlandó elkísérni a párjuk is, hiszen nem csak a beállításokban és az öltöztetésben kell a segítség, de a maratoni fotózás során valakinek gondoskodnia kell arról is, hogy úgy álljon az a modell, ahogy kell.

Ha nézegetnél még egy kis magasművészetet, látogass el Soraya honlapjára!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.