Kiváló szakácsnak lenni: művészet. Sütni-főzni mint egy igazi nagymama: fortélyos mesterség. Egyszerűbb dolgokat elkészíteni a konyhában: könnyen tanulható készség. De felgyújtani egy forró vízben rotyogó tésztát, szénfeketére égetni egy hotdogot és katasztrofálisan elrontani egy mirelit pizzát szerintünk még nagyobb művészet. Ímhol az alkotók.
Házon belüli barbecue
Ez mintha odapirult volna kissé
Najó tényleg, aki nem bír elkészíteni egy instant noodlest, ott már nincs remény
Me Gusta!
Aranybarnára sülve, pont, ahogy szeretjük
Ez az oreos mackó egy horrorfilmből sétált ki
Ezek a krumplik a pokol kemencéjében sültek
Ez már tényleg művészi
És ez a láva-nacho is
Szerintünk sütni kéne még pár percig, elég nyersnek tűnik
Black dog
Nagyot trippelhetett a készítője
Olaj, gyermekeim, olaj
WTF
Odafőtt tojás (ettől most feljött egy kicsit a kaja a torkunkba)
Pizza Carbonita
Erre a cookie monster süteményre csak lehajtjuk a fejünket
A sátán csirkéje
Ezt nem is tudjuk, mi akart lenni pontosan, de valami azt súgja, hogy nem egészen sikerült
Végül pedig álljon itt a legfélnótásabb szakácsok mementója, ezt nem is értjük, hogy az isten áldásába' lehetett kivitelezni, avagy alá kell gyújtani fiam, nem fölé
Ha eddig béna szakácsnak érezted magad, szerintünk most kellően növeltük az egódat - ha bárki beszólt már a főzéstudományod hiányára, akkor mutasd meg neki ezt a galériát.