Kiváló szakácsnak lenni: művészet. Sütni-főzni mint egy igazi nagymama: fortélyos mesterség. Egyszerűbb dolgokat elkészíteni a konyhában: könnyen tanulható készség. De felgyújtani egy forró vízben rotyogó tésztát, szénfeketére égetni egy hotdogot és katasztrofálisan elrontani egy mirelit pizzát szerintünk még nagyobb művészet. Ímhol az alkotók.

Házon belüli barbecue

Ez mintha odapirult volna kissé

Najó tényleg, aki nem bír elkészíteni egy instant noodlest, ott már nincs remény

Me Gusta!

Aranybarnára sülve, pont, ahogy szeretjük

Ez az oreos mackó egy horrorfilmből sétált ki

Ezek a krumplik a pokol kemencéjében sültek

Ez már tényleg művészi

És ez a láva-nacho is

Szerintünk sütni kéne még pár percig, elég nyersnek tűnik

Black dog

Nagyot trippelhetett a készítője

Olaj, gyermekeim, olaj

WTF

Odafőtt tojás (ettől most feljött egy kicsit a kaja a torkunkba)

Pizza Carbonita

Erre a cookie monster süteményre csak lehajtjuk a fejünket

A sátán csirkéje

Ezt nem is tudjuk, mi akart lenni pontosan, de valami azt súgja, hogy nem egészen sikerült

Végül pedig álljon itt a legfélnótásabb szakácsok mementója, ezt nem is értjük, hogy az isten áldásába' lehetett kivitelezni, avagy alá kell gyújtani fiam, nem fölé

Ha eddig béna szakácsnak érezted magad, szerintünk most kellően növeltük az egódat - ha bárki beszólt már a főzéstudományod hiányára, akkor mutasd meg neki ezt a galériát.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon