Sol Perez a TyC Sports nevű csatornán szokta mondani a várható időjárást, már amikor éppen nem különböző showműsorokban szerepel, vagy bokszmeccseken mutogatja az aktuális menet sorszámát. Multitalentum a csaj.

Bármibe is fog bele, biztosan nagyon ügyes, de a tehetsége egy területen szinte kiszúrja az ember szemét. Sol ugyanis már egy ideje keményen edz, amiről az Instagramon rendszeresen tájékoztatja a követőit. A hölgy összesen tíz kiló izmot szedett össze a szigorú edzéstervnek köszönhetően, a következő képpel pedig azt is egyértelművé tesszük, hova vándorolt ez a tekintélyes mennyiségű hús:

Paisajes y este 🔥☀️

218.3 mil Me gusta, 2,317 comentarios - Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) en Instagram: "Paisajes y este 🔥☀️"

Na igen... A látványos külső manapság könnyen pénzre váltható, így Sol is elkezdett szelfikből és szexi képekből meggazdagodni. A formás popsi nála már befektetés, amit védeni kell, ezért egy argentin biztosítóval igen komoly összegre, huszonötmillió forintnak megfelelő argentin pesóra biztosította formás hátsóját. Ennek a ténynek is lehet örülni, de mi azért inkább mutatunk még néhány képet róla, hogy szélesebb legyen a mosoly.

Último día del año 😱 Mi ph @cyncofano

241.9k Likes, 2,329 Comments - Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Instagram: "Último día del año 😱 Mi ph @cyncofano"

Era perderlo o perderse

175.2k Likes, 1,474 Comments - Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Instagram: "Era perderlo o perderse"

Sin mentiras @marea.oficial

143.3k Likes, 979 Comments - Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Instagram: "Sin mentiras @marea.oficial"

Que valga la espera 🤫

253.7k Likes, 3,038 Comments - Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Instagram: "Que valga la espera 🤫"

👆🏻👆🏻👆🏻

225.4k Likes, 3,364 Comments - Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Instagram: "👆🏻👆🏻👆🏻"

Malena por salir a escena 👆🏻👆🏻 #Laislaencantada 🏝🏝

251.4k Likes, 3,313 Comments - Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Instagram: "Malena por salir a escena 👆🏻👆🏻 #Laislaencantada 🏝🏝"

Feliz con mi auto nuevo 😱🙌🏾❤️ gracias @automovilesexclusivosok @juan_exclusivos @emiliano_ef @jonathandiplacido

215.2k Likes, 2,642 Comments - Solci Perez #lachicadelclima (@lasobrideperez) on Instagram: "Feliz con mi auto nuevo 😱🙌🏾❤️ gracias @automovilesexclusivosok @juan_exclusivos @emiliano_ef..."

Ha rákattantál a csajra, az Instagramon tankolhatsz még róla vizuális letapogatnivalót.

(via)

És ezt olvastad már?
Az Amerikai pite bombázója hamarosan 49 éves lesz, de még mindig bitang jó nő