Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem mindennapi szappanoperának lehettek szemtanúi, akik követik a Burger King Instagramját. Normális esetben itt csak "Na, ezt megkóstolom!", meg "Nyaminyami"-típusú kommenteket láthatsz, olykor azonban a sors bebizonyítja, hogy az internet egy gyönyörű, de veszélyes hely.

A napokban ugyanis egy hűtlenkedő srác, bizonyos jordan_vonsmith86 ellenállhatatlan késztetést érzett arra, hogy bekommenteljen valami okosat az egyik burgeres kép alá. A csajom tegnap este konkrétan húsz percig várt a rendelésére. Mondjuk azokért a whopperekért legalább megérte - írta, aztán olyat kapott az arcába, hogy a fal adta a másikat.

Megjelent ugyanis shanlee_rose a következő kérdéssel: Öh, bocsi, mi van??? Nem emlékszem arra, hogy tegnap este a Burger Kingben jártam volna. Te meg kiről beszélsz? Majd kisvártatva: Vedd fel azt a kibaszott telefont!

Emberünk barátnőjének egyik ismerőse is becsatlakozott az eszmecserébe. Én mondtam, hogy láttam őt egy másik lánnyal a Zsivány egyesen. Jordannek tehát nem állt túl jól a szénája, de még ezen is tudott rontani, amikor végre megjelent és a következőt címezte az egyre dühösebb Shanlee-nek:

shanlee_rose, nyugodj le, légy szíves! Csak kitkass01-gyel futottam össze tegnap este - írta, hogy aztán maga az emlegetett kitkass adja meg neki a kegyelemdöfést:

Légyszi, hagyj ki engem ebből, Jordan! Ami ezután következik, az emberünk teljes megsemmisülése, és mindez egy gyorsétteremlánc Instagramján, egy egyszerű hamburgeres kép alatt.

Srácok, vigyázzatok az internettel, mert soha nem tudhatjátok, hol csap le rátok a végzet!

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.