Így járja körbe Kanadát Harry herceg és Meghan viaszbábuja
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Instáról már kitiltották őket, most a Twitteren nyomulnak.

Kétségtelenül az elmúlt hetek egyik legpoénabb Insta-feedje a brit királyi családtól dezertáló Harry herceg és feleségének sztoriját meglovagló oldal, amire nagy szükségünk is van az ausztrál bozóttüzek, a Wuhan-vírus és Kobe Bryant halála miatti rosszhír-özön közepette.

A már törölt feed a két viaszbábu életét mutatta be, amint Kanada különböző pontjain tűnnek fel.

Egyszerre bizarr, szürreális, ironikus és nagyon vicces, ami egyértelmű paródiája a királyi csemete és asszonykája körüli médiahurrikánnak.

A Royals Take the 6 nevű oldalt az Instáról eltüntették időközben, de Twitteren, illetve Instán a #royalstakethe6 hashtag alatt még láthatók a fotók.
A The 6 egyébként Torontót jelenti, a helyi rapper, Drake nevezte el így a várost egyik dalában.

Nézzük, milyen posztok is vannak az oldalon!

Az első fotón Harry és Meghan a CN Tower, Toronto ikonikus látványossága előtt álltak.

– Eljutottunk Kanadába! – olvasható a poszt szövege. – Az első megállónk az ikonikus CNTower. Ettől a kilátástól máris úgy érezzük magunkat, mintha igazi kanadaiak lennénk. Bár egy kicsit hideg van a tó ezen oldalán. Maradj velünk, hogy lásd, merre megyünk legközelebb!

A bábuk megálltak egy helyi sörfőzdében is, ahol ki is szolgálták őket.

És ellátogattak a torontói Goodmans LLP ügyvédi irodába, ami utalás Meghan Markle egyik filmszerepére.

Miután Harry és Meghan bejelentették, hogy visszalépnek királyi kötelezettségeiktől, a londoni Madame Tussauds múzeumból el is távolították a viaszszobraikat. Nem kizárt, hogy ez adta az ötletet az Insta-feed beindításához.

A Business Insider újságírói szerettek volna interjút készíteni a királyi viaszbábu-párossal, de azt a választ kapták a megkeresésükre, hogy egyelőre nem akarnak interjút adni, csak élvezni akarják Kanadát.

Egyes kommentelők szerint a bábu nem is hasonlít Harry hercegre, mások azon aggódtak, hogy vajon megfelelő biztonsági körülményeket biztosítottak-e nekik Kanadában.

Van róluk videó is:

Anno a hatvanas évek végén a világ legjobb csapata, a Monty Python már bábusította az angol királyi családot, John Cleese szerint ezért is nem ütötték őket soha lovaggá.

Mi várjuk a folytatást, mert az ilyesmi szerintünk kifejezetten mókás, sőt, több ilyen eseményt kellene bábukkal rekreálni!

Ezt is érdemes megnézni:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.