Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vagy nőt, ha nő vagy, válaszd ki a nemednek megfelelőt. A halántékunkon erősen reszket pár vándorideg ettől a „szolid” gyerekneveléstől.

Itt a videó, de előtte tüntess el minden törékeny dolgot a közeledből, mert erős kedved támad a falhoz csapni valamit a megtekintése után. Komolyan. Az animáció alatt lefordítottuk magyarra az egész dialógust.

Tehát a sziruposan undorító példabeszéd így szól:

- Carry két anyukát rajzolt. - kezd bele a kislány. - Azt mondta, hogy házasok. Mire a tanárom azt felelte, az egyetlen dolog, ami számít, hogy az emberek boldogok együtt.

Erre anyuka:

- Mindenkinek megvan a saját elmélete arról, mi jó és mi nem. De ami számít, az az, mit mond Jehova! És ő tudja, hogyan lehetünk a legboldogabbak! Ezért alkotta meg a házasságot, úgy, ahogy!

- Úgy érted, egy férfi és egy nő között? - kérdi a kislány.

- Poooontosan! A teremtés könyve is úgy szól, hogy a férfi feleségéhez marad hűséges. Később Jézus pooooontosan ugyanezt mondta! A Jehova nem változott! Kicsit olyan ez, mint mikor valaki felszáll egy repülőre és valami olyat akar felvinni, amit nem szabad.

- Akkor nem utazhat el!

- Így van! Ugyanez a helyzet Jehovával. Azt szeretné, hogy a BARÁTAI legyünk! Hogy örökké a paradicsomban éljünk! Ehhez pedig követnünk kell az elveit. Máté könyve is így szól: ha a paradicsomba szeretnénk eljutni, egyes dolgokat magunk mögött kell hagynunk. Igazából mindent, amit Jehova nem enged.

- De én azt szeretném, hogy MINDENKI a paradicsomba jusson!

- Jehova is ezt szeretné! És tudod, mit? Az emberek meg tudnak változni! Ezért terjesztjük az Ő igéjét! Szóval: mit mondhatsz Carry-nek?

- Hááááát.... mesélhetek neki a paradicsomról, az állatokról és a feltámadásról!!!

- Ez csodálatos! Gyere, gyakoroljunk!

Hát ez tényleg csodálatos! Sikerült homofóbbá nevelned a kislányodat! Persze, az emberek meg tudnak változni! Ha Jehovának nem tetszik, hogy barna a szemem, hazamegyek és máris zölddé változtatom! Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Aztán megyek is a paradicsomba, az állatok és a feltámadás közé!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.