Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

2020 eddig Joaquin Phoenix éve.

Az Oscart már hazavihette a Joker című moziért (szerintünk teljesen megérdemelten), majd készült egy zseniális kép róla és menyasszonyáról, Rooney Maráról, amivel azonnal sikerült belopnia magát mindenki szívébe, most pedig kimentett egy tehenet és a borját egy Los Angeles-i vágóhídról, amiről még egy érzelmes videó is készült.

Az az érdekes, hogy az akcióban teljesen partner volt a vágóhíd tulajdonosa még annak ellenére is, hogy a beszélgetés során képtelenek voltak megegyezni a színésszel arról, hogy most akkor tulajdonképpen hogyan is kell hívni azt, amikor az állatokat leölik. Hiába kéri a tulaj a színészt, hogy gyilkosság helyett használja a betakarítás szót (angolul harvest), Phoenix szándékosan és következetesen az előbbihez ragaszkodik.

Végül aztán sikerül elhoznia a vágóhídról egy tehenet, melynek borját az ölében hozza ki a karámból.Az eseményt a Los Angeles Animal Save nevű szervezet támogatta, a megmentett marhákat pedig az Animal Sanctuary nevű helyi szervezet fogadta be. Phoenix egyébként három éves kora óta nem eszik húst, és jelenleg a veganizmus egyik legnagyobb szószólója Hollywoodban.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.