Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bármilyen meglepő, a cím minden szava komoly. Jöjjenek a puszta tények!

Justin Bieber a Twitteren kihívta Tom Cruise-t egy ketrecharcra. Egészen konkrétan ezt írta:

Végül feltette a kérdést, hogy ki vállalná a szervezést, és még meg is szólította Dana White-ot, az UFC elnökét, hogy esetleg nem lenne-e oly jó.


Hogy még érdekesebb legyen a dolog, maga Conor McGregor is beszállt a csörtébe, amikor azt írta, hogy ha senki más nem jelentkezik, ő szívesen vállalná a meccs szervezését. Csodálkoztunk volna, ha nem ül le ő is pötyögni, hiszen a palinak manapság már tényleg nagyobb a füstje, mint a lángja. Így kézenfekvő volt, hogy beszáll a szájkaratéba, sőt, annyira tetszett neki a kezdeményezés, hogy egyből rá is kellett tromfolnia, és nem sokkal később ő is kihívott valakit. Neki Mark Wahlbergre esett a választása, aki biztosan nagyon boldog, hogy berántották a szardobálásba.

A legszebb az egészben, hogy azt ugyan tudjuk, McGregor miért pattog (gy.k.: szerencsétlen minden ágba kapaszkodik, csak hogy beszéljenek róla), arról senkinek nincsen halvány fogalma sem, hogy Bieber mi a fenét akar Tom Cruise-tól.

Ha pedig már tényekről van szó, zárjuk ezzel a cikket: bár esély nincs arra, hogy összejöjjön a harc, hiszen ez a vihar a biliben nem más, mint reflektorfényfüggő sztárok piti hőbörgése,

Van erre egy akármekkora összegünk.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.