Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ausztráliában, egy queenslandi otthonban olyan történt, amit látva téged is ki fog verni a hideg veríték. Ez a "nem, nem, nem és nem" tipikus esete.

Képzeld el, hogy már a metrón úgy feszül a hólyagod, hogy csak egy helyben topogva tudod kibírni. Hazaérve nyüszítve rohansz be a fürdőszobába, odaállsz a WC elé, izzadt kezeiddel sietve csapod fel az ülőkét, hogy aztán ez a látvány bámuljon vissza rád:

Ez bizony megtörtént egy ausztrál háziasszonnyal, aki mostanra már biztos túl van néhány terápiás foglalkozáson. A retyóba kényelmesen elnyújtózkodott kígyót végül egy zoológus-hallgató, bizonyos Elliot Budd szedte ki a helyéről. Szerencsére nem mérges kígyó volt, csupán egy három méteres piton.

De persze nem is Ausztrália lenne, ha ezzel vége lenne a sztorinak. Kis idő elteltével a WC-ből elkezdett kimászni egy másik, két és fél méteres példány is.

Nagy összegben mernénk fogadni, hogy az érintett családanya soha a büdös életben nem fog többé nyugodt szívvel helyet foglalni egy kiadós trónoláshoz.

(via Mashable)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.