Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy kevés pechesebb ember él jelenleg a földön annál az ausztrál srácnál, akit kétszer is cerkán csípett egy pók. De azért ennek a szegény bűzös borznak is kijutott, amely ki tudja, mióta szaladgált már kólás dobozzal a fején, amíg történetünk hőse végül kiszúrta, erőt vett magán, s segített az apró, de igen veszélyes állaton.

„A legbátrabb dolog, amit valaha tettem” – így kommentálta cselekedetét a kanadai férfi, aki olyan aranyos dolgokat mormog a borznak a videóban, minthogy „kérlek, ne spriccelj le”, „nem foglak bántani”, „minden rendben, haver”. A borz végül tényleg nem gurult be, az akció pedig sikerrel jár.

Sajnos nagyon is elképzelhető, hogy a borz az utcán, vagy a bokrok között bukkant a kólás dobozra egy szeretett embertársunknak köszönhetően, akinek szívesen a fejére húznánk mondjuk egy kólás flakont, hogy átérezze, milyen fasza így rohangálni.

Szerencsére nemcsak a szemetelők, hanem a kanadai sráchoz hasonlók is köztünk élnek. Ők segítenek abban, hogy kicsit szebb legyen ez a világ:
Ő egy igazi hős - bárcsak több hozzá hasonló élne köztünk, a világ is szebb lenne

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.