Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amberleigh West tavaly januárban volt a Playboy playmate-je, ám a 26 éves modell azóta is imád a kamerák előtt pózolni. A követőinek nagy örömére mindezt ruhák nélkül teszi.

A modellkedés előtt asszisztensként dolgozott, állítólag nagyon odafigyel a helyesírásra és kiváló érzéke van a részletekhez. Nos, a képei alapján nekünk nagyon úgy tűnik, hogy a pózoláshoz is elég jó érzéke van, mindig megtalálja, hogyan lehetne új szögből megvillantani kendőzetlenül a testét.

Már legalább 100 fekete-fehér meztelen képet posztolt magáról, ám a változatos beállítások, na meg persze a hibátlan látvány miatt nem tudjuk megunni őket. Nem csoda, hogy egy sor híres fotós is előszeretettel fotózza őt. Ki tudna ráunni erre?

Amberleigh egy interjúban elmondta, hogy a suliban nem ő volt a népszerű csaj, akit a fiúk mindig felkérnek táncolni, ezért nem is gondolta, hogy modell lesz belőle. Hát, így pár év elteltével azok a fiúk most bizonyára a fejüket verik a falba...

A modellkedés mellett szeretne színésznőként is nagyot alakítani, saját bevallása szerint Emma Watson a kedvence. Mivel sokak szerint egy kissé hasonlít is rá, erre minden esélye meg is lehet. Mi szurkolunk neki!

(Instagram)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.