Amberleigh West tavaly januárban volt a Playboy playmate-je, ám a 26 éves modell azóta is imád a kamerák előtt pózolni. A követőinek nagy örömére mindezt ruhák nélkül teszi.

A modellkedés előtt asszisztensként dolgozott, állítólag nagyon odafigyel a helyesírásra és kiváló érzéke van a részletekhez. Nos, a képei alapján nekünk nagyon úgy tűnik, hogy a pózoláshoz is elég jó érzéke van, mindig megtalálja, hogyan lehetne új szögből megvillantani kendőzetlenül a testét.

Már legalább 100 fekete-fehér meztelen képet posztolt magáról, ám a változatos beállítások, na meg persze a hibátlan látvány miatt nem tudjuk megunni őket. Nem csoda, hogy egy sor híres fotós is előszeretettel fotózza őt. Ki tudna ráunni erre?

Amberleigh egy interjúban elmondta, hogy a suliban nem ő volt a népszerű csaj, akit a fiúk mindig felkérnek táncolni, ezért nem is gondolta, hogy modell lesz belőle. Hát, így pár év elteltével azok a fiúk most bizonyára a fejüket verik a falba...

A modellkedés mellett szeretne színésznőként is nagyot alakítani, saját bevallása szerint Emma Watson a kedvence. Mivel sokak szerint egy kissé hasonlít is rá, erre minden esélye meg is lehet. Mi szurkolunk neki!

(Instagram)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon