Közel 300 km/órával menekült egy román motoros a brit rendőrök elöl
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egészen hihetetlen show-t nyomott le egy Tottenhamban élő 19 éves román srác május közepén: a brit rendőrök a főváros Haringey kerületében akarták megállítani gyorshajtás miatt, de ő inkább tekert egy izmosat a gázkaron.

De egy olyan izmosat, hogy a gázadás után kibontakozó üldözés során nem egyszer a 300 km/órát is megközelítette a menekülő motorkerékpár sebessége.

Ha ez még nem lett volna elég, emberünk hajmeresztő trükkökkel próbálta meg zavarba ejteni a mellé rendelt rendőrségi helikoptert. Egyszer bebújt egy kamion mögé, majd amikor a helikopter átment a szerelvény másik oldalára, két kamion között kezdett el száguldozni, aztán egy felüljáró alatt simán állóra fékezte a gépet.

A rendőrség a napokban tette közzé a menekülésről készült felvételt.

Az ámokfutónak végül az lett a veszte, hogy kifogyott a tankjából a benzin, ezért kénytelen volt lehajtani a pályáról Buckinghamshire irányába. A Scotland Yard nyomozói szerencsére még az előtt értek oda a benzinkúthoz, hogy sikerült volna befejeznie a tankolást, így a menekülés ott helyben ért véget a nyomozók térdei alatt.

A srácnak még jogosítványa sem volt, így a menekülés során elkövetett seregnyi szabálysértés és közúti veszélyeztetés mellett engedély nélküli járművezetés miatt is bíróság elé kellett állnia.

Az ügyben jövő januárban születik ítélet, és még az óvatosabb tippek szerint is letöltendő szabadságvesztésre számíthat az elkövető.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.