Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem is igazán tudjuk, hogy milyen jelzőkkel és miképpen lehetne leírni azt a jelenséget, amikor egy ember szándékosan kiteszi magát a lehető legnagyobb fájdalomnak. Ezért inkább megmutatjuk!

Annyit azért érdemes tudni a videó megtekintése előtt, hogy egyrészt Coyote Peterson valószínűleg teljesen őrült, másrészt a világ legdurvább csípésű hangyájáról van szó. Tulajdonképpen ennek az állatnak nincs is magyar megnevezése, ám az sokat mond, hogy angolul a bullet ant névre hallgat.

Ezt magyarosítva talán a legjobb kifejezés rá a pisztolygolyóhangya. Talán már sejted, hogy miért lehet ez a neve. Igen, pontosan azért mert annyira fáj a csípése, mint egy lövés és állítólag 24 órán keresztül tart a fájdalom.

A rovarok csípésének fájdalmát általában a Schmidt-skálán szokták rangsorolni, nos ez az első helyezett. Az akció nagyjából 13:10-nél kezdődik, ám addig sem érdektelen:

Korábban pedig már megmutattuk azt is, amikor egy tarantula darázs csípését próbálta ki, hát az sem éppen gyenge. Alább megtalálod!

Így ordít és fetreng az ember, ha megcsípi egy tarantula darázs

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.