Lehet, hogy Havas Jon nem tud semmit, de az áprilisi tréfát nem aprózza el, az tuti

Azzal egészen biztosan nem mondunk nagy újdonságot, hogy Kit Harington, a Trónok harca Havas Jonja hamarosan feleségül veszi Rose Leslie-t, a Trónok harca Ygritte-jét, mert ez a hír forgószélként futott körbe a világon nem rég.

Ők ketten a világsikerű sorozatban is egy párt alkottak, bár a való életben remélhetőleg kicsit jobban fog alakulni a kapcsolatuk, mint ott. Maradjunk annyiban, hogy ha nem jelenik meg az esküvőjükön a nyíllal felfegyverkezett Olly, vagy egy kazalnyi beépített Lannister-hűbéres, akkor nem lesz baj.

Amiért most elővettük a témát, annak az az oka, hogy a The Jonathan Ross Show-ban a hétvégén kiderült, az álompár (bár ez relatív, hiszen nagyon sokan jobban örülnének, ha Jon inkább a valóságban is Daenerysszel jönne össze) kapcsolatát idén április elsején komoly próbára tette a túl vicces kedvű színész.

Mert ugye a Trónok harcában szereplés egy csomó előnnyel jár, és ezek közül csak az egyik, hogy Kit bárhová megy, készséges és csillogó szemű rajongók kísérik az útját. Ennél talán fontosabb, hogy az ember menő cuccok és relikviák szinte végtelen tárházához fér hozzá, ha sikerül összespanolnia a kellékessel. Nos, Kitnek kétségkívül van némi közös múltja az említett kellékessel, mert neki nem jelentett különösebb problémát egy levágott fej hazacsempészése.

Innentől kezdve pedig talán felesleges is folytatni a sztorit, mert ha van egy kis fantáziád, ki tudod találni, mi lett az említett levágott fejjel.

Nos igen, Rose a frigóban találta meg a kelléket, és ettől annyira bedarázott, hogy ott a helyszínen elbőgte magát. Harington még azt is elmesélte a showmannek, hogy első felindulásában menyasszonya simán beígérte neki, hogy ha bele kell szaladnia még egy ilyen viccbe, ott lesz vége a kapcsolatuknak.

Pedig mi azt hittük, hogy a vadak bírják az ilyesmit.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon