Liam Neeson egy interjúban mondta el, hogy szerinte egy kicsit túltolják a #metoo-kampányt Hollywoodban

Ilyesmit pedig nem túl menő manapság mondani. Kérdezzétek csak meg Matt Damont, aki annyit mondott, hogy nem kellene összemosni a fenéksimogatást a nemi erőszakkal, és ezért több ezren követelték az eltüntetését az Ocean's 8 című moziból!

Szóval borítékolható, hogy a The Late Late Show-ban adott interjú miatt Neesont is elkezdik majd csipegetni, ezért jobb, ha már most képbe kerülsz, mit is mondott pontosan a színész. Mutatjuk a beszélgetés ominózus részét:

– kezdi, majd a házigazda, Ryan Tubridy kérdésére ki is fejti, mire gondol.

Egy Garrison Keillor nevű rádiós példáját hozza fel, aki, hogy megnyugtassa egy szomorú élményét felelevenítő, elérzékenyülő női ismerősét, a hátára tette a kezét. A hölgy ekkor egy kivágott hátú blúzt viselt, így Keillor a csupasz hátát érintette meg. Emiatt később emailben kért elnézést tőle, a nő pedig azt válaszolta, hogy nem történt semmi. Néhány hónappal később a rádióst felhívta egy ügyvéd azzal, hogy az eset kapcsán zaklatás miatt beperelték, a rádió pedig másnap kirúgta őt. Ez a sztori egyébként elég szép hullámokat vert Amerikában tavaly novemberben.

Neeson azzal folytatja, hogy Weinstein vagy Spacey tetteire nincs bocsánat, de például az, amivel Dustin Hoffmant vádolják, butaság.

A témát végül azzal zárja, hogy reméli, hogy ez a mozgalom végül kiterjed más területekre is, és nemcsak a Hollywodban megalázott nőkről szól majd. Megemlíti, hogy a UNICEF Jószolgálati nagyköveteként rengeteget olvasott arról, hogyan bánnak a mezőgazdaságban dolgozó nőkkel, amit hátborzongatónak nevezett.

Az interjú során Neesonon és a házigazdán is látszik, mennyire tisztában vannak azzal, hogy vékony jégre léptek. Igazuk van, manapság ugyanis nem igazán divatos dolog olyan véleményt megfogalmazni, ami a zaklatási botrányba keveredett férfiakkal kapcsolatban az objektív mérlegelés hiányára mutat rá.

Reméljük, nem indul petíció annak érdekében, hogy Neesont vágják ki a The Commuterből! A filmidő kilencven százaléka menne a levesbe.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon