Monte-Carlóban jelenleg is tart Európa legrangosabb pókerverseny-sorozatának az egyik állomása, a döntő asztalon pedig az online világból jól ismert Ole Schemion és a pókerlegenda Patrik Antonius mellett egy magyar srác is ott van, aki mellesleg valami kegyetlenül nagy arc – bár néha egy kicsit mintha túltolná a dolgot.

Györgyi Krisztián Németországban él, és egy 5 eurós szatelliten keresztül jutott el az 5300 eurós nevezésű versenyig, és nemcsak a blöfföket, hanem a show-t is nyomja ezerrel. Filmbe illő leosztásokat zsebel be, pacsizik a társaival, rohangál, ünnepelteti magát, magyarul ordibál. Az egyik körben az ellenfélnek már turnön színje volt, ő pedig egy király drillel várta az utolsó lapot. Ahol duplázódott is az egyik lap, a fullal pedig vitte a kasszát – na meg a bulit:

PokerNews on Twitter

In for $5, saved by the river - now he's (Krisztian Gyorgyi) on the final table of the #EPTMonteCarlo Main Event (via @PokerStarsLIVE) https://t.co/eldZqO92ti

Később Krisztián egy 7–2-vel szállt be a jelenlegi litván első Tomas Jozonisszal egy leosztásba, aki egy A–K-val callozgatott végig, ez is lett a veszte, mert a magyar srác – akinek bár köze nem volt a körhöz – a river előtt benyomott mindent, a sorra és színre is hajtó litván pedig végül dobott. Ezután is jött az önfeledt ünneplés:

A menet nemsokára folytatódik, reméljük Györgyi Krisztián megnyomja rendesen! A győztes 210 millió forinttal lesz gazdagabb, legrosszabb esetben pedig 21 millióval. Itt tudod követni a versenyt élőben.

És ezt olvastad már?
Nem lehetne inkább ezt a tíz embertípust eltörölni?
További cikkeink a témában