Úgy kezdődik a sztori, hogy három georgia-i fiatalasszony elment Charlestonba, ahol az egyikük egy zaciban vett egy doboz Legót a kisfiának.

A társaság aztán hazament Statesboroba, ahol az öcskös nagy örömmel vetette rá magát az ajándékra. A gondok ott kezdődtek, amikor építőkockák helyett a dobozból kifordult közel másfél kilónyi, azaz nagyjából negyvenezer dollárt érő metamfetamin.

Az anyukára természetesen azonnal rájött a szívbaj, amikor meglátta, hogy a fiacskája ezt húzta ki a nappali szőnyegére:

Természetesen azonnal szólt a sheriffnek, aki pedig habozás nélkül értesítette a drogfelügyeletet. A fenti képet már a Bulloch megyei sheriffhivatal posztolta a Facebookra.

Így utólag már azt is lehet tudni, hogy mi történt. Az USA-ban néha a drogkereskedők úgy próbálják meg célba juttatni a cuccot, hogy egyszerűen feladják a postán. Az egyik módszer, hogy egy lakatlan, elhagyatott házhoz szállíttatják ki a küldeményt, ami azonban nem mindig működik. Azokra a címekre, melyekről tudja a posta, hogy nem lakik ott senki, egyszerűen nem szállítják ki a csomagot, csak hagynak egy értesítést, hogy a címzett átveheti azt a postán.

Annyira azonban senki nem hülye, hogy maga menjen be egy halom cuccért a postahivatalba, így ezek a csomagok általában szépen be is ragadnak. Ez történt ezzel is, amit később a posta elárverezett. Így került a negyvenezer dolláros Lego a zaci polcára, onnan pedig a meglepett kiskölök ölébe.

Valakinek biztos nagyon hiányzik.

(via)

És ezt olvastad már?
Csengetésre kapnak egy pohár vizet Pápán a hőségtől szenvedők