Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már megint a Reddit rántotta le a leplet a hollywoodi sztárvilág egyik legnagyobb titkáról; Matt Damon tud utazni az időben!

A coffeeandtrout nevű felhasználó indította el a lavinát, amikor felpakolta az internetre ezt az 1961-ben készült képet:

Bár coffeeandtrout azt hazudja a postjában, hogy a fényképen a szülei láthatóak az esküvőjükön, ennél azért létezik néhány sokkal kézenfekvőbb magyarázat.

1. Csak a bolond nem látja, hogy a képen tényleg Matt Damon látható. Mivel tudjuk, hogy a színész csak 1970-ben, azaz kilenc évvel a fénykép elkészülte után született, ezért az is egyértelmű, hogy harminc évesen visszament az időben, hogy megnézze, milyen volt a hatvanas évek eleje. Akkor készült róla ez a fénykép.

2. Matt Damon egy hegylakó. Háromszáz éve született a skót felvidéken és rendszeres időközönként eljátssza a saját halálát, csak hogy ne tűnjön föl senkinek, hogy baromi lassan öregszik. Ez a kép még akkor készült róla, amikor tengerésznek adta ki magát a hatvanas években.

3. Matt Damon egy gyíkember. Igaz, ennek semmi köze nincs a fényképhez, de azért ezt a lehetőséget is érdemes számba venni.

... és végül a legkevésbé valószínű verzió:

4. A fényképen egy férfi látható, aki nagyon hasonlít Matt Damonre.

Az utolsó lehetőséget csak azért tettük hozzá, hogy ne vádoljatok minket részrehajlással. Mi személy szerint a hármast tartjuk befutónak.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.