A McDonald's kitalálta, hogyan lehet lecsillapítani a részeg balhézókat
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A gyorsétterem alkalmazottainak semmi szüksége az ittasan randalírozókra. Szerencsére meg is találták a megoldást, amivel meg lehet őrizni a törékeny hajnali békességet.

Valószínűleg te is jártál már úgy, hogy egy átbulizott éjszaka után ellenállhatatlan vágyat éreztél némi sajtburger iránt. Nincs is annál jobb, mint amikor félrészegen elmajszolhatunk egy hambit, no meg némi sült krumplit. A gond csak ott kezdődik, amikor a gyorsétterembe olyanok is betoppannak, akik a piától túlságosan is erősnek érzik magukat.

Szerencsére az alkalmazottak már kitapasztalták, mivel lehet féken tartani az indulatokat. Nem kellenek hozzá marcona, kopasz biztonsági emberek, sőt, még nyugtatót sem kell a kólába keverniük. Elég hozzá némi

A Mirror beszámolója alapján, ha Cheltenham főutcáján vagy Liverpool központjában besétálsz az éjszakai iszogatást követően egy mekibe, ott bizony Mozart és Beethoven szimfóniáinak lágy dallamára rendelhetsz majd. A gyorsétterem szóvivője megerősítette, hogy tesztelték a klasszikus zene hatását, hiszen ezzel kívánják helyes magatartásra ösztönözni a vendégeket. Először egyébként Glasgowban alkalmazták ezt a dolgot, miután két évvel ezelőtt 14 hónap alatt 200 alkalommal hívták ki a rendőrséget.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.