Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az idők végeztéig fog menni a vita azon, hogy az ananászos pizza a Sátán műve-e avagy sem. Nem mi fogjuk ezt eldönteni, csak jeleznénk, hogy a Hawaii pizza mögött álló sötét erők ismét mozgolódni kezdtek.

Ezúttal azt is tudjuk, kinek köszönhető, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk a végítélethez. A svédországi Skottorpban élő Stellan Johansson szabadította rá a világra a veszedelmet.

A történet ott kezdődik, hogy Johansson egy IFA-platónyi (költői túlzás volt, de az biztos, hogy rohadt sok) kivit kapott ajándékba a testvére üvegházából, ő pedig eldöntötte, hogy tönkreteszi a világot gasztro-ügyileg. Egy rakás szokatlan felhasználási módját találta a zöld gyümölcsnek. Csinált belőle sütiket (az egyetlen ötlete, ami nem nyitja ki a bicskát a zsebünkben), becsavarta szalonnába, panírozta, kisütötte olajban, de érezte, hogy mindezzel még nem ment elég messzire, ezért beült a helyi pizzériába és megkérte a szakácsot, hogy ugyan tegyen már kiviszeleteket a pizzájára.

A séf pedig nem volt elég tökös, hogy elküldje őt a vérbe, így jött létre ez a torzszülött, amit az utókor a 2020-as kivispizza-válságként fog emlegetni.

A séf nevét is jegyezzük meg, hiszen ezzel ő is bekerült a történelemkönyvek sötét időkről szóló fejezébe: Firat Gultekin. Firat ráadásul azzal súlyosbította a latorságot, hogy a zöld pizzát felvette az étlapra.

Ezúttal a Sátán győzött, de ne add fel! Létezik még bivalymozzarella és pármai sonka, még ha a kétségbeesés lemélyebb gödrének alján hajlamosak is vagyunk megfeledkezni róluk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.