A néhány másodperces videók megosztására alkalmas TikTok sikere szinte megjósolható volt. Különösen a fiataloknál fontos a minél optimálisabb ráfordított idő/szórakozás arány, de ez az igény egyre szélesebb körben szempont, ha tartalomfogyasztásról van szó.

Így a már megszokott YouTube mellett mostanra a TikTok igazi sztár lett, ezért csak idő kérdése volt, hogy mikor csap le a formátumra a pornóipar. A YouPorn lépett először a SWYP nevű funkcióval, amire itt vethetsz egy zavarba ejtő pillantást.

(Munkahelyen szerintünk inkább ne kattints, vagy ha mégis, alaposan győződj meg róla, hogy nem kukucskál senki a vállad fölött.)

A SWYP funkciójában szinte teljesen megegyezik a TikTokkal, azzal a lényeges különbséggel, hogy itt nem tizenévesek tátognak K-popra, hanem olyan rövid, ismétlődő videók között lapozgathatsz vertikális irányban, melyeken pornóklipekből kivágott részletek mennek. Ha valamelyik tetszik, elnavigálhatsz a teljes mozgóképes anyaghoz, az oldal pedig figyeli, mire kattintottál, így minél több időt töltesz el a SWYP-on, annál inkább az ízlésednek megfelelő videók lesznek eléd dobálva.

Az biztos, hogy ennél egyszerűbben nemigen lehet pornót nézni.

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon