Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A néhány másodperces videók megosztására alkalmas TikTok sikere szinte megjósolható volt. Különösen a fiataloknál fontos a minél optimálisabb ráfordított idő/szórakozás arány, de ez az igény egyre szélesebb körben szempont, ha tartalomfogyasztásról van szó.

Így a már megszokott YouTube mellett mostanra a TikTok igazi sztár lett, ezért csak idő kérdése volt, hogy mikor csap le a formátumra a pornóipar. A YouPorn lépett először a SWYP nevű funkcióval, amire itt vethetsz egy zavarba ejtő pillantást.

(Munkahelyen szerintünk inkább ne kattints, vagy ha mégis, alaposan győződj meg róla, hogy nem kukucskál senki a vállad fölött.)

A SWYP funkciójában szinte teljesen megegyezik a TikTokkal, azzal a lényeges különbséggel, hogy itt nem tizenévesek tátognak K-popra, hanem olyan rövid, ismétlődő videók között lapozgathatsz vertikális irányban, melyeken pornóklipekből kivágott részletek mennek. Ha valamelyik tetszik, elnavigálhatsz a teljes mozgóképes anyaghoz, az oldal pedig figyeli, mire kattintottál, így minél több időt töltesz el a SWYP-on, annál inkább az ízlésednek megfelelő videók lesznek eléd dobálva.

Az biztos, hogy ennél egyszerűbben nemigen lehet pornót nézni.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.