Egy szerencsés flótásnak bizonyos szempontból óriási mázlija volt, hiszen a csaj, akivel a Tinderen ismerkedett meg, meztelenül jelent meg a randin. Másrészt viszont rejtett kamerával és mikrofonnal figyelték a reakcióját, szóval tulajdonképpen áldozatot csináltak belőle egy kísérlethez. A kérdés az volt, hogy mennyi idő után esik le neki, hogy a randipartnerének testét csupán festék takarja.

Emlékszel még arra a csajra, aki egy bevásárlóközpontban sétálgatott szinte teljesen meztelenül? A csinos személyi edző is egy hasonló mutatványban vett részt, mi pedig azt is megmutattuk.

Most ugyanaz a profi testfestő, Jen Seidel egy másik modell testére pingált ruhákat, ő azonban nem vásárolgatni ment, hanem egyenesen egy Tinderen lefixált randira. A bevállalós modellt Joynak hívják, és így nézett ki, amikor elindult a találkára:

Első pillantásra valóban nehéz kiszúrni a dolgot, hiszen brutálisan profi munkáról van szó. A randira megérkező srácnak viszont nagyon nem akart leesni a dolog, pedig Joy azért utalgatott rá. Nézd meg, hogyan alakult ez a nem mindennapi szituáció:

(via)

És ezt olvastad már?
Térképen a világ összes országának leggyakrabban használt hangulatjelei