Most pénzzel is segíthetsz bebizonyítani B.o.B.-nek, hogy a Föld lapos

Nos hát igen, ez a nagy büdös helyzet. Az amerikai rappernek egy ideje már nagyon elmentek otthonról.

Saját bevallása szerint akkor lett összeesküvéselmélet-hívő, amikor megnézett néhány videót a WTC összeomlásáról, melyek bebizonyították számára, hogy a kormány rendelte meg a terrortámadást. Ezzel persze nincs vége a történetnek, mert B.o.B. ezután arról is bizonyítékot talált, hogy a Snapchat segítségével idős milliárdosok gyűjtenek információkat fiatal, jóképű emberekről, amire azért van szükségük, hogy eldönthessék, melyik fiatalba ültessék át a tudatukat, mielőtt meghalnának.

Hátizé... oké, béóbé, ha te mondod...

És akkor mi van abban? – kérdezhetnéd, hiszen mindenkinek joga van ahhoz, hogy annyira legyen hülye, amennyire csak akar. Igen ám, de januárban a rapper még egy lépést tett a totális elbutulás felé, és csatlakozott a laposföld-hívők népes táborához ezzel a tweettel.


Szóval van baj, nem kicsi, de egyesek a nyilvánvaló elmebajt képtelenek voltak letudni egy legyintéssel, és ahelyett, hogy megállapították volna, hogy senkiháziak kezében van a popszakma, keményen beleálltak a földöntúli hülyeségbe. Egy fiatal srác például addig ment, hogy a GoFundMe nevű közösségi finanszírozással foglalkozó oldalon elindított egy gyűjtést "Mutassuk meg B.o.B.-nek a görbületet!" címmel. A gyűjtésnek az a célja, hogy egy szatelitet lőhessenek az űrbe, mely végig rögzíti az útját egészen addig a pontig, ahol már látszik a görbület.

(Azt most hagyjuk, hogy a NASA ezt már számtalanszor megcsinálta, hiszen nekik nyilvánvalóan a háttérhatalom vezényel.)

A gyűjtés szervezője azt állítja, hogy a rapper maga is adományozott 1000 dollárt a nemes cél érdekében, és valóban ott figyel egy ezer dolláros felajánlás a listában, igaz, azt nem lehet tudni, pontosan kitől érkezett. Ha valóban B.o.B. az adományozó, akkor minden bizonnyal nagyon bízik a gyűjtés sikerében, hiszen a kormány befolyásától mentes műhold tutira az ő igazát bizonyítja majd be. Ugye?

UGYE?!

A cél mindenestre még baromi messze van, hiszen a szükséges egymillió dollárból eddig csak szűk 2000 dollár gyűlt össze. Ha esetleg neadjisten nem jönne össze a dolog, B.o.B. teljes meggyőződéssel mondhatná, hogy ebben is a kormány mocskos keze van benne.

Szóval tessék csak szépen kinyitni azt a pénztárcát!

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon