Reddit-posztban panaszkodott egy menyasszony, hogy a vőlegénye a nászútra szánt pénzből bivalyerős számítógépet vásárolt.

A poszt szerint hősünk és párja nyolcezer dollárt spórolt össze a nászútjukra. A srác haverja múlt hónapban vett egy gamer PC-t, ezután jött meg a kedve a vőlegénynek is, hogy beruházzon egy komolyabb videojátékozásra alkalmas számítógépre. A kérését a menyasszonya azzal utasította el, hogy mindkettőjüknek van laptopja, de a vőlegénynek ez nem bizonyult megdönthetetlen érvnek.

A kommentek között többen kérdezték egyébként, hogy konkrétan milyen gépet vásárolt a srác, a menyasszonya posztolt egy fotót, de sajnos már nem elérhető.

A menyasszony szerint a srác nagyjából két hete alig beszél vele, elhanyagolja őt, amikor szabadideje van, folyamatosan játszik. Most már azon gondolkodik, hogy felhívja a szüleit és tőlük kér segítséget.

Mi azért fenntartásokkal kezeljük a sztorit, ha viszont igaz, akkor reméljük, hamarosan megoldódik. Mi is szeretünk kockulni, de a videojátékok terén is fontos a mértéktartás, és ha valóban igaz a történet, akkor főhősüknek ebből a szempontból vannak problémái.

Ez is érdekelhet:

(A kiemelt fotó illusztráció)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.