Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha figyelmes voltál Facebookon, már láthattad, hogy négyévesek lettünk, bizony, már annyi, növünk, mint a dudva, nemrég még gumibugyiban kúsztunk a linóleumon, oszt mindjárt megyünk a suliba. Meg is ünnepeltünk ezt óvatosan, ráadásul akadt, akitől kaptunk ajándékot is. Éljünk mi, és legfőképp éljen az összes olvasó, aki nélkül nem lennénk itt! Szóval ti. Hurrá!

Nem telt eseménytelenül ez a négy év, mögöttünk van 23 593 (nem, már 94) cikk, velünk tart napról napra több mint 100 ezer olvasó, követ minket Facebookon közel 66 ezer lájkoló, volt tavaly egy elég csintalan szülinapunk, jártunk Cipruson, Londonban, Dubajban, Marokkóban, Szicílián, Barcelonában vagy épp Grúziában.

Adtunk ajándékba iPhone-t a miskolci éjszakában, testületileg gokartoztunk, paintballoztunk, jártunk a vízen, körbezabáltuk a fél országot, leteszteltünk mindent, ami film és kütyü, és azt is, ami nem. Élveztük, és folyamatosan élvezzük, amíg ti is. Együtt jobb azért.

És most már tortánk is van.

Egy jó cimboránk és nagy kedvencünk, a Cuki Cukrászda meglepett minket egy igazán zsiványul kinéző édességgel, ami bizony Player-logós is volt, nemcsak nyálcsorgatóan finom. Meghatódtunk, és várjuk a további ajándékokat bárkitől. Köszi!

Amit rögtön azután be is burkoltunk, hogy túl voltunk egy fél sertésnyi méretű rántott húson a Buja disznó(k)ban.

Gondolhatod, hogy éreztünk magunkat délután a banánlevél méretű disznó, a sörök és a húszszeletes túrótorta elpusztítása után.

Segítünk, így:

Ha szeretnél te is ilyen tortát burkolni, sőt, kávéval lekísérni, akkor a Cuki most segít neked ebben: egy lájkért cserébe kapsz náluk egy ilyen kombót. Ide gyere érte.

Mi meg megyünk aludni, a kajakóma nem múlik.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.