Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha ma még nem hüledeztél eleget és igazán, akkor vedd elő magad. Úgy rendesen. Mert az egyik japán tag egy olyan polipot dobott össze egyetlen lapból, hogy azt nehéz ép ésszel felfogni.

Ha te sem tudtál gyerekkorodban körbevágni egy rendes szívet a nőnapi képeslapok barkácsolásánál, és már az origamikönyv legelső tételénél elhasaltál, akkor téged duplán frusztrálni fog. Vagy simán elengeded, mert ez már űrszint, egyszerűen elérhetetlen, mint megye kettes focistának a makulátlan véralkoholszint:

手に乗せてウネウネしてみました。活蛸!笑 切り絵「海蛸子」Cutout Paper 「Octopus」size A2 蛸の古い呼び方です。 紙を重ねたりはせず単純に一枚切り絵でどこまで表現できるか、持てる技術を総動員して作った今年一番の大作です。 #切り絵#アート#美術#紙#工芸#ハンドメイド #美 #超絶技巧 #切り絵アート #ペーパークラフト#綺麗 #深海魚#たこ #cutout#papercraft#paperart#handcut#handmade#artwork #delicate#handcutpaper#paperartist#artwork#papercut#strictlypaperart#paperwork#paperdesign#papercutout#cutpaper#cutpaperart#octopus

4,051 Likes, 224 Comments - 切り剣こと切り絵創作家 Masayo (@kiriesousakukamasayo) on Instagram: "手に乗せてウネウネしてみました。活蛸!笑 切り絵「海蛸子」Cutout Paper 「Octopus」size A2 蛸の古い呼び方です。..."

A munkáért egyébként a zseniális Maszajo Fukuda volt a felelős, aki körülbelül 25 év óta foglalkozik ezzel, és valószínűleg ez élete munkája.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.